2018! Igen!

Így az új év küszöbén mindannyian érezzük a változás szelét, fogadalmakat teszünk, olyan dolgokba fogunk amiket addig nem mertünk megtenni. Dinamikusabb, pozitívabb és bizakodóbb az ember. Ahogy az életünkben, úgy körülöttünk is bombaként robbannak az új trendek az év elején. Így nem lehet ez másként az esküvős szakmában sem. Megszületnek az új irányvonalak, a következő év vezető színe és új jegygyűrű trendek is érkeznek. Ezért úgy gondoltam, mára hozok Nektek 8 eljegyzési gyűrű trendet, amiből majd meríthettek a 2018-as év folyamán. Indítsuk az évet csillogással!

A nyitott gyűrű


Eddig is voltak ékszermárkák, melyeknek ez a stílusjegye, ám ez a vonal méginkább előtérbe kerül a következő év folyamán. Megvan az újszerűsége, emellett pedig magában hordozza az időtlenséget. Teret ad a menyasszonyok elképzeléseinek, és ami a bónusz, két kő lehet a gyűrűben. Akár ragaszkodsz a gyémánthoz vagy látsz fantáziát más drágakövekben is, a lehetőségek tárháza végtelen.

A különleges formájú kő

Bár a tradicionális, klasszikus csiszolású kövek mindig népszerűek lesznek, egyre többen választanak olyan formát, ill. csiszolást ami különlegesebb és kicsit eltér a megszokottól.


A kelet-nyugat koncepció

Ez a stílusú megoldás már egy ideje jelen van és úgy tűnik 2018-ban még jobban utat tör magának. Sokféle kőcsiszolás elkészíthető ennek a hosszúkás nyújtásnak a jegyében legyen az ovális vagy ernyős kő. Így lehet egy egyszerűbb sziluettet különlegessé varászolni.

Az eljegyzési gyűrűvé avanzsált kísérőgyűrű


Ennél a gyűrűnél felejtsük el az egyköves klasszikus irányt és forduljunk a végig kikövezett darabok felé. A legnépszerűbbek az egymásba simuló, keskenyedő téglalapú kövek, vagy háromszög alakzatok. Azoknak a leendő menyasszonyoknak ideális, akiknek nem kényelmes a csúcsosabb szóló köves megoldás.


A színes kövek


Különleges darabok ezek, melyek a finom romantikát idézik. A legdominálóbb a barackos árnyalatú kő lesz rózsa aranyba ültetve. De igazán egyedi darabok a halván