2018! Igen!

Így az új év küszöbén mindannyian érezzük a változás szelét, fogadalmakat teszünk, olyan dolgokba fogunk amiket addig nem mertünk megtenni. Dinamikusabb, pozitívabb és bizakodóbb az ember. Ahogy az életünkben, úgy körülöttünk is bombaként robbannak az új trendek az év elején. Így nem lehet ez másként az esküvős szakmában sem. Megszületnek az új irányvonalak, a következő év vezető színe és új jegygyűrű trendek is érkeznek. Ezért úgy gondoltam, mára hozok Nektek 8 eljegyzési gyűrű trendet, amiből majd meríthettek a 2018-as év folyamán. Indítsuk az évet csillogással!

A nyitott gyűrű


Eddig is voltak ékszermárkák, melyeknek ez a stílusjegye, ám ez a vonal méginkább előtérbe kerül a következő év folyamán. Megvan az újszerűsége, emellett pedig magában hordozza az időtlenséget. Teret ad a menyasszonyok elképzeléseinek, és ami a bónusz, két kő lehet a gyűrűben. Akár ragaszkodsz a gyémánthoz vagy látsz fantáziát más drágakövekben is, a lehetőségek tárháza végtelen.

A különleges formájú kő

Bár a tradicionális, klasszikus csiszolású kövek mindig népszerűek lesznek, egyre többen választanak olyan formát, ill. csiszolást ami különlegesebb és kicsit eltér a megszokottól.


A kelet-nyugat koncepció

Ez a stílusú megoldás már egy ideje jelen van és úgy tűnik 2018-ban még jobban utat tör magának. Sokféle kőcsiszolás elkészíthető ennek a hosszúkás nyújtásnak a jegyében legyen az ovális vagy ernyős kő. Így lehet egy egyszerűbb sziluettet különlegessé varászolni.

Az eljegyzési gyűrűvé avanzsált kísérőgyűrű


Ennél a gyűrűnél felejtsük el az egyköves klasszikus irányt és forduljunk a végig kikövezett darabok felé. A legnépszerűbbek az egymásba simuló, keskenyedő téglalapú kövek, vagy háromszög alakzatok. Azoknak a leendő menyasszonyoknak ideális, akiknek nem kényelmes a csúcsosabb szóló köves megoldás.


A színes kövek


Különleges darabok ezek, melyek a finom romantikát idézik. A legdominálóbb a barackos árnyalatú kő lesz rózsa aranyba ültetve. De igazán egyedi darabok a halvány pinkes kövek, kékes árnyalattal, melyek nagyon szép harmóniát alkotnak sárga arannyal.

A csúcsos gyűrű

Az új kollekciókban előkelő helyen szerepelnek a nem kerekre formázott gyűrűk. A V alaktól kezdve, egészen a köztes megoldásig, ami a domborított és a csúcsos ívelés közé esik.


A rózsa arany

Gyönyörű, csodás választás a rózsa arany, igazán különlegessen mutat áttetsző gyémánttal. A szakértők itt arra hívják fel a figyelmet, hogy a gyűrű azon része, mely a követ tartja legyen platina vagy fehér arany, még ha a gyűrű maga rózsa aranyból is készül. Ez azért fontos, mert a gyémánt átveheti a fém árnyalatát amibe ültetve van, így sokkal szebb kontraszt érhető el ha a gyémánt nem színezett fémbe kerül.


Az ovális csiszolású gyémánt


Tökéletes változat a kör és a hosszúkás csiszolás közt. Ez a szép forma, elegánsan hosszabbítja meg az ujjakat, igazi éke a női kéznek. Az ovális forma minden kőnél másként mutat így nagyon sok változatát találhatjátok meg ennek a gyűrűnek. Amire fontos odafigyelni az a csokornyakkendő effektus, ami akkor alakul ki, ha csiszolás után a fény nem verődik vissza a kő közepéről. Így egy csokornyakkendőre emlékeztető forma alakul ki a kövön keresztül.
Hát íme, ezeket a csodákat tartogatja számunkra a 2018-as év jegygyűrűk terén. Igazán a lényeg úgyis a mosolyod, annak a boldogságát tükrözi a legékesebben bármely csiszolású kő.


© 2018 By Love, Wedding & Co. by Klaudia Vajai

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Blogger - Black Circle