Alsóbogáton járt az ősz

Bár már december közepén járunk, kint mégis sokszor napsütés és vörösre szinezett égbolt köszönt minket. Mindez, nap mint nap visszarepít egy picit pár hónappal ezelőttre, mikor egy csodás 20-as évektől inspirált fotózást szerveztünk. Ha becsukom a szemem, mintha most is ott lennék...


...az őszi nap sugarai törnek át a fák színes levelein. Csend van. Rusztikus, 19. századi látvány tárul eléd mikor belecsöppensz az alsóbogáti idillbe, ahol mint egy romantikus tájképen a hófehér kápolna mögött romkastély bújik meg.

Ahogy a nagyvárosból megérkeztünk időbe telt hozzászokni, hogy valóban csak mi vagyunk ott, és a hátunk mögül hallatszó nesz a száraz falevelek suttogása.


Ugye Nektek is úgy hangzik mint egy időutazás?


Valóban olyan volt, mint egy múlt századbeli beteljesült álom. A bordó és a sárga markánssága, őszi eleganciával ötvözve. Elegáns, nosztalgikus, magával ragadó hangulat.


...ha pedig úgy érzed, olyan mintha Te sétálnál az erdei fák közt, egy pillanatig se habozz jelentkezni. Szolgáltató csapatunk azért hozta ezt létre, hogy lássátok igenis, az álmok valóra válthatóak.


Akik mindezt megalkották:


Fotók és koncepció: @beloved_weddings Szervező: @loveweddingco Dekoráció: @pankakertje Helyszin és autó: @villabogart_vendégház Desszertasztal: @edes.panna Menyasszonyi ruha: @daalarnacouture Vőlegény ruha: @digel_store_budapest Meghívó és társkártyái: @tobozmuvek Táblák és szertartás drapéria: @kisdio_ Fodrász: @donatczinege Smink: @victoria_beaute_ Ékszerek: @sophiemolnardesign