Toszkán álom Magyarországon

Szeptember végén egy csodás esküvői fotózást szerveztünk a neszmélyi dűlőkben. Volt fotós, dekoros, cukrász, sminkes, fodrász és gyönyörűséges ruhákat és a kiegészítőket kaptunk kölcsönbe. A célunk az volt, hogy megmutassuk, itthon is lehet toszkán stílusú esküvőket komponálni.


Most így egy hónappal a sorozat után, a fotókat nézve egy olasz kifejezés jutott az eszembe: il dolce far niente. Szabad fordításban édes semmittevés. Ha kicsit mélyebbre nézünk, sok mást is hordoz ez a négy szavacska magában. Például azt, amikor úgy élvezzük a jelent, hogy nem gondolunk az elkövetkező teendőinkre, problémáinkra. Hanem belül érezzük, ez most az a megismételhetetlen pillanat, amit nem szabad csak úgy engednünk tovaszállni.


Amikor becsukod a szemed, élvezned a melegséget, ami árad az alkonyodó nap sugaraiból, a felhevült földből és mikor kinyitod, eléd tárul a lankás szőlőhegy. Egy mély levegővétellel az Irsai illata vegyül az olajágak aromájával. A távolban pedig egy fehér ruhás menyasszony lépked vőlegénye felé, aki a fügétől, kékes Otellótól roskadozó asztalnál vár rá.


Andalító, szerelmes, édes pillanatok ezek.


Ha végiglapozol az alábbi képeken, átélheted velünk ezt a mediterrán csodát, inspirálódhatsz és csempészhetsz a mindennapjaidba egy kis il dolce far niente-ét.


Mérhetetlen szeretettel,

Klaudia


és a csapat, aki nélkül ez nem valósulhatott volna meg:


Szervező: @loveweddingco Fotók: @beloved_weddings Menyasszonyi ruha: @jkaposistyle Vőlegény ruha: @digel_store_budapest Dekoráció: @lovediywedding Desszertasztal: @edes.panna Fejdísz: @viragzomagnolia Fodrász: @donatczinege Smink: @sfannimakeup Réz kiegészítők: Dress the wedding day Székek: Amerikaiszek.hu

Helyszín: Hilltop Borhotel, Neszmély© Beloved esküvői fotó
© Beloved esküvői fotó

© Beloved esküvői fotó