Hello 2017 ❤Valahogy minden évben izgatottan várom az Új Évet, de ez most más volt. A szokásosnál is többet gondoltam rá. Már december elején javában terveztem, hogy mit is fogok 2017-ben csinálni. Rengeteget tanultam, jegyzeteltem, ötleteltem, mivel tudnám szerelemvállalkozásom még jobbá tenni. Mivel tudnék még több szeretetet, odaadást nyújtani ügyfeleimnek. Mivel tudnám még felejthetetlenebbé tenni életük egyik legcsodálatosabb napját. Miközben az ajtómon sorra kopogtattak be az új Párok. Elindult a következő "szezon". Ennek hatására, időhiány miatt kissé elhanyagoltam közösségi oldalaim, már jó ideje nem is blogoltam, de igérem idén jobban fogok igyekezni.


2017-ben életem eddigi legizgalmasabb éve elé nézek.


Ha minden jól megy, a szülinapomon megjelenik első esküvőszervezésről szóló könyvem. Tavasszal pedig útjára indítom workshopjaimat, hogy azoknak a menyasszonyoknak is segítséget nyújthassak, aki egyedül szeretnék megszervezni álmaik esküvőjét. De természetesen az engem megkereső leendő esküvőszervezőkről sem szeretnék megfeledkezni. Nekik is meglepetéssel készülök. Közben pedig szervezem a különlegesebbnél-különlegesebb esküvőket az ország különböző pontjain. Sok helyen most járok először, de szerencsére mindehol tárt karokkal és mérhetetlen szeretettel fogadnak.


Ízelítőül egyenlőre ennyit szerettem volna csak 2017-ről mesélni. Nagyon izgulok. Kérlek, szorítsatok, hogy minden összejöjjön. :)


Igérem, mindenről időben be fogok itt a blogon is és a különböző oldalaimon is számolni.


Ha tetszenek az idei célkitűzéseim, kérlek nyomj egy like-ot, hogy ezzel is motiválj. Ha pedig úgy gondolod, hogy valakinek hasznos lenne a bejegyzésem, ne felejtsd el megosztani.


Köszönöm.


Elmondhatatlan hálával, amiért végigolvastad.

Puszi,

Klaudia
PS: Nem felejtettem el 2016-tól elbúcsúzni. Lesz hamarosan évértékelés is. Csak épp februárban, mert én az évfordulót mindig a LOVE, WEDDING & CO. megalapításától számolom. :)