TENGERPARTI ESKÜVŐ


Lassan egy hete a Horvát Riviérán töltöm a mindennapjaimat. Pihenek, feltöltődöm, élvezem a nyarat, a napsütést, a kabócák ciripelését, a tenger morajlását. Közben pedig a tájat fürkészem, Esküvőket látok magam előtt. Sok-sok boldog, kiegyensűlyozott Párral, akik mind itt ünneplik életük egyik legfontosabb napját. Mosolyognak, nevetnek, ölelik egymást. Mindegyikük felszabadult, önfeledt. Megélik a nap minden egyes pillanatát. Csak magukkal törődnek és a pillanatnak élnek. Ki vitorláson ünnepel kettesben, ki egész családdal a parton.


Személyesen ismerem őket több, mint fél éve. Sok közös élményen vagyunk már túl. Nekem mesélték el először, hogyan is képzelik el álmaik tengerparti esküvőjét. Bíztattam őket, hogy ez cseppet sem őrültség, sőt teljesen megoldható. Sokat ötleteltünk, költésvetést készítettünk. Kihúztunk dolgokat és másokkal helyettesítettük. Megoldottunk minden olyan dolgot, ami először még kérdéses volt. Szereztünk magyar szolgáltatókat, akik távol Magyarországtól is örömmel muzsikálnak. Elmentünk ruhapróbára. Láttam a menyasszony meghatott arcát, mikor először bújt esküvői ruhába, de ott voltam az öltönyválasztásnál is, mikor a vőlegény elégedetten mosolygott tükörképének.


Most pedig itt állnak előttem fülig mosollyal. Cseppet sem aggódnak, tudják, jó kezekben vannak, hisz fél szavakból is értsük egymást. A menyasszony pillantásából látom, hogy szívesen kimenne a mosdóba, vagy lerázná az egyik részeg vendéget, esetleg jól esne egy alkoholmentes koktél. Intézek helyettük mindent. Nekik ma csak az önfeledt szórakozás a dolguk, nekem pedig, hogy minden ehhez szükséges lehetőséget megteremtsek.


Hisz, ha ők boldogok, én is az vagyok.


Ha szeretnéd, hogy Nektek is ehhez hasonlóan meghitt esküvőtök legyen egy készséges esküvőszervezővel, keressetek bátran.


Várom üzeneted,

Klaudia :)


Photos: Simple Lace Photography


</