2 tuti tipp esküvőpara ellen


Kedves esküvő előtt álló Menyasszony!Biztos vagyok benne, hogy amióta megkérték a kezed, azon agyalsz, hogy hogyan is szervezd meg álmaid esküvőjét. Igaz?


Esténként, szabadidődben esküvős oldalakat bújsz, az helyett, hogy a Pároddal vagy magaddal foglalkoznál. Napról-napra idegesebb vagy, mert úgy érzed el vagy késve mindennel? Akármerre mész azt hallod, hogy minimum egy évvel előre kell szolgáltatókat foglalnod? Pedig Ti még azt sem tudjátok pontosan hol szeretnétek megtartani az esküvőt, nem még hogy ki zenéljen vagy ki legyen a dekoros...


Legbelül Te is tudod, hogy ez így nem lesz jó, mert még messze a nagy nap, amikor is a legboldogabbnak kellene lennetek, nem pedig a legstresszesebbnek.


Kérlek nyugodj meg! Nem vagy elkésve semmivel.


Két dolgot kell csak tennetek!


1. Elsőként legfontosabb, hogy eldöntsétek, milyen típusú esküvőt láttok magatok előtt, ha becsukjátok a szemeteket. Elegáns nagyszabású történetet? Vagy minimalista esküvőt a legszűkebb családdal, barátokkal? Esetleg a vintage megszállotja vagy? Vagy a természetközeli esküvők jönnek be igazán?


Bármelyik stílust válasszátok, jól döntötök. Nincs jó és rossz. A lényeg, hogy hozzátok, a személyiségetekhez passzoljon. Jól érezzétek majd magatokat, abban a közegben.


2. Vegyétek fel velem a kapcsolatot! A szakmában való jártasságomnak köszönhetően pár hónap alatt is megszervezhetjük álmaitok esküvőjét. Nem kell éveket várnotok rá. Nem kell szolgáltatókat keresgélnetek, hívogatnotok. Elég velem tartani a kapcsolatot és én mindent intézek helyettetek, hogy az esküvőt megelőző időszak önfeledten teljen. A nagy nap pedig felejthetetlen maradjon.


Az egyik tavalyi menyasszonyom, Katus is ezt tanácsolja Nektek:


"Köszönet és elismerés Vajai Klaudiát illeti, aki nélkül ez a gyönyörű és feledhetetlen esküvő nem jött volna létre. Köszönet a megszervezésért, a hónapokon át tartó tervezésért és az egész napos támogatásért. Minden menyasszonynak üzenem: Higgyétek el szükségetek van esküvőszervezőre, úgy lesz csak igazán feledhetetlen a NAGY nap."

Katus és Tomi


Ha felkeltettem érdeklődésed, úgy érzed, elkélne a segítség, hogy minden a legnagyobb rendben menjen, keress meg bátran. Küldj egy emailt vagy kérj személyes találkozót az elérhetőségeim bármelyikén.


Várom üzeneted,

lelkes segítőd és álmaid megvalósítója,

Vajai Klaudia