A Love, Wedding & Co. története


Kedves Olvasóm!

Nagy szerettel üdvözöllek újonnan induló honlapom blogján.

Vajai Klaudia vagyok, a Love, Wedding & Co. megálmodója és megalkotója.


Nemrégiben úgy döntöttem, hogy a régi blog.hu-s blogomat átköltöztetem ide a honlapomra, hogy Neked még kevesebb időt kelljen a hasznos tartalmak keresgéléssel töltened.

Célom, hogy a blogom olvasása inspirálóképp hasson Rád, útmutatást nyújtson az esküvőd szervezésében. A segítségemmel, a tippjeimnek köszönhetően akár egyedül is megszervezheted álmaid esküvőjét.

Ha érdekel a dolog, ne hagyd ki a következő bejegyzésem sem.


És most vissza a Love, Wedding & Co. történetéhez.


Kíváncsi vagy, ki is vagyok valójában? Honnan ez a nagy vonzalom az esküvők iránt? Akkor ez a bejegyzés Neked szól.

A Love, Wedding & Co. története sok-sok évvel ezelőttre nyúlik vissza, de erre pár napja egy tréning során döbbentem csak rá. Furcsa érzés volt rájönni, hogy amire oly sokan vágynak, amit valakik egy egész életen át keresnek, nekem végig a szemem előtt volt. Volt szerencsém ilyen fiatalon megtalálni azt a munkát, amelyet minden nap hobbyként élek meg.


Már pöttöm kislányként is imádtam, ha jöttek hozzánk vendégek, ha teríthettem, csokrokat gyárthattam, az esküvőkön való részvételről meg már ne is beszéljünk. Majd teltek múltak az évek és ismét szembejött egy szülinap, amit meg kellett szerveznem. Imádtam minden percét. Tudod, úgy mint, amikor elkap a flow, nem hallasz, nem látsz, csak a feladatra koncentrálsz. Majd újabb születésnapi partyk megálmodásában és szervezésekor remekeltem. Ekkor többen is felvetették, hogy nekem rendezvényszervezéssel, azon is belül a családi események megszervezésével kéne foglalkoznom.

A dicséreteket felkérések követték. Így a Bécsi Egyetemen folytatott tanulmányaim mellett ekkor már tudatosan kezdtem el Pesten esküvő- majd rendezvényszervező tanfolyamra járni. Sorra bújtam a külföldi esküvői oldalakat és a lelkesedésem meghozta a gyümölcsét. Ennek köszönhetően volt szerencsém két országosan elismert esküvőszervező mellett tanulni, gyakornokoskodni, ami igazán maradandó élményt hagyott bennem. Már az első általunk szervezet esküvőn éreztem, hogy ez az én utam, ezzel akarok foglalkozni.


Ennek immáron lassan 2 éve. Legnagyobb büszkeségem, a LOVE, WEDDING & CO. pedig most februárban ünnepli 1. születésnapját.

Amint az a neve is tükrözi a letisztult, egyedi dolgokra törekszem. Imádom, ha egy esküvő nem megszokott, nem ismétlődő, hanem van benne egy kis csavar, ami csak az arra adott párra jellemző...


Erről reggelig tudnék Neked mesélni, de most nem teszem. Legyen ez a következő blogbejegyzés témája. Jó?


Hamarosan innen folytatjuk. Köszönöm, hogy velem tartottál. :)


Ha addig sem szeretnél lemaradni egyetlen esküvős megmozdulásomról, akkor kövess facebookon, instagramon vagy pinteresten.

Puszillak, legyen szép estét!