esküvőszervező
Klaudia Vajai

Jó pár évvel ezelőtt Szlovákiában láttam meg a napvilágot. 19 évesen azonban teljesült gyermekkori álmom és kedvenc városomba, Bécsbe költözhettem és nekivághattam az egyetemi éveknek. Az itt megélt élményeknek köszönhetően nyitottabb lettem a világra és az új dolgokra. Ez idő tájt szerettem bele a rendezvényszervezésbe. Így kerültem Budapestre, ahol ismét iskolapadja ültem és elsajátítottam a szakma csínját-bínját.

Az esküvők világa már az első órán rabul ejtette a szívem és azóta sem ereszt bűvköréből. Rögtön éreztem, ez az, amivel foglalkozni szeretnék.

Imádom a szervezés minden egyes pillanatát, az ötletelést, a téma választást, a tervezést, a ruhapróbákat, a menükóstolókat, az egész dekoráció megalkotását, de ugyanilyen mérhetetlen örömmel tölt el látni a vőlegények arcát, amikor először pillantják meg választottjukat fehér ruhában vagy a násznép elismerő tekintetét egy-egy különlegesebb dekoráció láttán, a menyasszonyal való cinkos összekacsintásról, odasúgott köszönömről nem is beszélve.

Nagyon boldog és hálás vagyok, hogy a hobbim egyben a munkám is lehet, 

azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek,

másoknak örömet, életre szóló élményt szerezhetek nap, mint nap. 

Hogyan is mutatkoznék be? Íme pár gondolat rólam és, hogy mit is jelent számomra az esküvőszervezés.

Kisgyerek korom óta rengeteget utaztunk a szüleimmel és ez az évek során lételememmé vált. Valószínűleg ez vezetett Prágába, ahol 4 évig éltem és tanultam. Gyermeki lelkesedéssel ismerkedek új emberekkel, kultúrákkal. Imádok tanulni, fejlődni, mikor azt érzem tényleg kinyílik körülöttem a világ.

Az esküvőszervezés egyik pillanatról a másikra jött az életembe és egy perc alatt magával ragadt. Amiért igazán dobog a szívem, mikor látom két szerelmesen, hogy kéz a kézben együtt szeretnék az élet útját végigjárni. Mikor a nagy napon megpecsételik kettejük kapcsolatát, tudva minden reggel ott fognak felébredni ahová tartoznak. Segíteni ebben, részese lenni annak, ahogy ez a kapocs köztük létrejön az az ami töltetet ad egy hivatásnak. Ez az amiért minden nap érdemes tenni!

Hlavatý Tünde

esküvőszervező

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Blogger - Black Circle